Samen u droomhuis bouwen

Nieuwbouw

Aannemer in nieuwbouw

Eerst inventariseren we met u alle wensen, waarna onze tekenaar een schetsontwerp maakt dat op maat wordt aangeleverd. Na uw goedkeuring starten we het bouwen, waarbij het vakmanschap van onze medewerkers voorop staat.
Uitgerust met de modernste gereedschappen en technieken realiseren we projecten waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

Advies

Als bouwbedrijf weten wij als geen ander dat het bouwen van een nieuw huis veel meer is dan alleen maar stenen stapelen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken. Wij streven ernaar om alle activiteiten zodanig te stroomlijnen dat we altijd een goed eindresultaat kunnen afleveren. Onze kracht is dat wij voorafgaand aan de bouw al actief met onze klanten meedenken. Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een nieuwbouwwoning of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op.

Vraag naar de mogelijkheden

Contact

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We zijn te bereiken op>+31 (0) 548-36 46 56 en via info@vanedenhoutbouw.nl

T +31 (0) 548-36 46 56
E info@vanedenhoutbouw.nl

Van Eden Groep