Overkapping, Tuinhuizen of een complete schuur

Houtbouw

Houtbouw

Tuinhuizen en schuren

Het maken van tuinhuizen en schuren gaat bij ons allemaal op maat. Het liefst creƫren we het zo traditioneel mogelijk: alsof het er altijd al gestaan heeft. Daarbij realiseren we vaak iets vanuit het niets, maar ook het renoveren van oude schuren nemen we graag op ons. Ook voor erfascheidingen en hoogwaardige poorten kunt u bij ons terecht.

Houtskeletbouw

Zoals onze naam al zegt zijn wij de perfecte partner voor diegene die wil bouwen met hout. Veel expertise is aanwezig wat betreft de toepassing van zowel traditionele als innovatieve houttoepassingen. Door onze ervaring en focus op kwaliteit realiseren wij de meest uiteenlopende projecten met hout.
Zit u in twijfel of u uw nieuwe huis wilt bouwen volgens de traditionele bouwmethode of met behulp van houtskeletbouw? Wat de kosten betreft, levert houtskeletbouw u een kostenbesparing op.
Vraag ons naar meer informatie.

Zelf aan de slag

Houtmateriaal

Gaat u liever zelf aan de slag? Geen probleem! Bij ons kunt u terecht voor uw bouwmaterialen. Zelf werken we vooral met douglas en eiken voor een zo goed mogelijk eindresultaat. Daarvan hebben we dan ook genoeg op voorraad. Liever wat anders? Ook geen probleem. Laat ons vooral weten waar we u mee kunnen helpen en wij zorgen dat u aan de slag kunt.

Contact

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We zijn te bereiken op +31 (0) 548-36 46 56 en via info@vanedenhoutbouw.nl

T+31 (0) 548-36 46 56
E info@vanedenhoveniers.nl

Van Eden Groep