Wij realiseren uw woonwens

Nieuwbouw

Van Eden helpt u graag bij de realisatie van uw woonwens. Met onze eigen ervaring en in samenspraak met een architect realiseren wij een ontwerp op maat.

Lees meer

In en rondom huis

Verbouw

Heeft u een verbouwing gepland voor uw woning? Dan kunnen wij u daarmee van dienst zijn. Van Eden kan uw verbouwing in totaal aannemen. Géén zorgen en één aanspreekpunt.


Lees meer

Overkappingen, schuren en buitenverblijven

Houtbouw

Rondom het huis extra ruimte nodig?
Of een heerlijke plek om te genieten van uw tuin?
Samen met u ontwerpen wij uw buitenverblijf. Vanuit onze werkplaats realiseren wij de meest uiteenlopende projecten!Lees meer

Behoud is onderhoud

Renovatie

Bij renovatie passen wij een gebouw dusdanig aan dat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid en brandveiligheid. Hierbij maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken.

Lees meer

Alles voor de bouw van uw huis

Bij ons bent u op het juiste adres als het gaat om al uw verbouw-, renovatie- en houtbouwprojecten. Denk hierbij aan verbouwingen van hoge en ambachtelijke kwaliteit. Onze ervaren vakmannen ondersteunen u van het ontwerp tot de oplevering.

Onze specialisatie is monumentale en traditionele bouw. Dat ziet u niet alleen terug in de uitstraling, maar ook in de kwaliteit.

Wij staan voor vakwerk!

T+31 (0) 548-36 46 56
E info@vanedenhoutbouw.nl

Van Eden Groep